Welkom bij Zonmet, dé zonnepanelen leverancier die meer biedt dan alleen producten.

Bij Zonmet gaan we verder dan simpelweg het leveren van zonnepanelen. We zijn gespecialiseerd in het matchen van de juiste producten voor elk type dak, zodat elke installatie succesvol kan worden uitgevoerd.

Met meer dan 5 jaar ervaring in de branche hebben we een diepgaande kennis opgebouwd van zonnepanelen en de benodigde materialen. Of het nu gaat om een plat dak, schuin dak, pannendak, golfplaatdak of een ander type dak, bij Zonmet zorgen we ervoor dat we de perfecte combinatie van producten vinden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij Zonmet streven we ernaar om een volledig pakket aan te bieden, zodat u als installateur of particulier alles heeft wat u nodig heeft om een zonnepanelen installatie van begin tot eind uit te voeren. We begrijpen dat zelfs het kleinste onderdeel van cruciaal belang kan zijn voor het succes van uw project. Daarom leveren wij niet alleen zonnepanelen, maar ook elk boutje, moertje en kleinmateriaal dat nodig is om uw installatie compleet te maken.

Onze doel

Ons doel is om u te ontzorgen en ervoor te zorgen dat u niets mist tijdens het installatieproces. Of u nu een doorgewinterde installateur bent of een particulier die zijn eigen installatie wil uitvoeren, wij zorgen ervoor dat u het vertrouwen heeft om uw project succesvol te voltooien.

Bij Zonmet geloven we in de kracht van duurzame energie en de rol die zonnepanelen spelen bij het verminderen van onze afhankelijkheid van traditionele energiebronnen. We streven ernaar om de transitie naar een groenere toekomst te versnellen door hoogwaardige zonnepanelen en materialen te leveren.

Onze missie

Bij Zonmet is het onze missie om ons te onderscheiden op de markt als leverancier van zonnepanelen door het leveren van kant-en-klare pakketten aan particulieren en installateurs. Wat ons uniek maakt, is dat we complete ingetekende legplannen voor uw woning op afstand kunnen maken aan de hand van uw adresgegevens. Onze specialisten, die zelf jarenlange ervaring hebben met installaties, weten precies hoe ze de zonnepanelen op uw dak moeten intekenen. Dit stelt u in staat om vooraf te bekijken hoe de zonnepanelen eruit zullen zien voordat u ze bestelt via onze webshop.

Bij Zonmet zorgen we ervoor dat u, nadat u de legplannen heeft goedgekeurd, een artikelbestand ontvangt dat u kunt gebruiken om uw bestelling compleet te maken in onze webshop. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u alle benodigde materialen heeft voor uw zonnepaneleninstallatie.

Naast het leveren van kant-en-klare pakketten bieden we ook een installatieservice aan. Als u ervoor kiest om de installatie door een ervaren installateur te laten uitvoeren, kunnen wij dit voor u regelen. We werken samen met betrouwbare en deskundige installateurs die de zonnepanelen op een professionele manier kunnen installeren.

Bij Zonmet streven we naar klanttevredenheid door hoogwaardige producten, deskundig advies en uitstekende service te bieden. We willen onze klanten helpen om op een gemakkelijke en betrouwbare manier te profiteren van zonne-energie, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Onze visie

Onze visie is om elk dak in Nederland te voorzien van het meest geavanceerde zonnestroomsysteem. Wij streven ernaar om jouw uitdagingen volledig te begrijpen, actief mee te denken en onze expertise in te zetten om een oplossing te bieden die echt waardevol voor jou is. We presenteren graag een solide voorstel en geven eerlijk advies. We zijn direct en transparant over wat je van ons kunt verwachten, omdat we het belangrijk vinden om duurzame langetermijnrelaties na te streven. We waarderen jouw feedback enorm, omdat het ons helpt om in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Onze belofte is dat we nauw met jou samenwerken om de best mogelijke oplossing te realiseren. Dat is wat ons motiveert.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Zonmet u kan helpen met uw zonnepanelenproject. Of het nu gaat om advies, het leveren van producten of het bieden van ondersteuning, ons team van experts staat voor u klaar om u te begeleiden op weg naar een duurzame en energiezuinige toekomst.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Zonmet u kan helpen met uw zonnepanelenproject. Of het nu gaat om advies, het leveren van producten of het bieden van ondersteuning, ons team van experts staat voor u klaar om u te begeleiden op weg naar een duurzame en energiezuinige toekomst.