Webshop

Offerte aanvragen

Over ons 

Zonnepanelen

Omvormers

Montagemateriaal

DC-materiaal

AC-materiaal

Opslagsytemen

Zonnepanelen webshop met fysieke ophaalmagazijnen

Welkom bij Zonmet, dé zonnepanelen webshop die jouw duurzame energiebehoeften begrijpt! Bij Zonmet zijn we er trots op dat we niet alleen online zonnepanelen leveren, maar ook fysieke magazijnen hebben waar je producten kunt ophalen, zelfs in het weekend. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen en advies te geven, zodat je het beste uit je zonne-energieoplossingen kunt halen.

Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent, bij Zonmet ben je aan het juiste adres. We begrijpen dat elke woning en elk bedrijf uniek is, daarom bieden we een breed scala aan producten die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Ons magazijn in Rucphen en Dordrecht zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen leveren, waar je ook gevestigd bent.

Maar dat is niet alles wat we bieden! Bij Zonmet gaan we verder dan alleen het leveren van zonnepanelen. We begrijpen dat het installatieproces soms overweldigend kan zijn, daarom bieden we kant-en-klare legplannen voor jouw woning. Met behulp van de nieuwste technologieën en onze expertise zorgen we ervoor dat jouw zonnepanelen perfect passen en optimaal renderen.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we je zelfs een compleet pakket leveren, inclusief kleinmateriaal, voor een volledige A tot Z installatie op elk type dak. Bij Zonmet streven we ernaar om het installatieproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kunt richten op het genieten van de voordelen van duurzame energie.

Bij Zonmet geloven we in de kracht van zonne-energie en de positieve impact die het kan hebben op het milieu en jouw energierekening. Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze webshop of kom langs in onze magazijnen in Rucphen en Dordrecht en ontdek hoe Zonmet jou kan helpen bij het realiseren van jouw duurzame energiedoelen. Samen kunnen we een groenere toekomst creëren!

Neem contact met ons op voor advies

Van maandag t/m zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 7:00 uur tot er met 20:00 uur 

Email info@zonmet.nl

Whatsapp 0638642902

Bel naar 0850805962